Pagina de start Creați un poster Întrebări frecvente

Întrebări frecvente

Cât timp durează până primesc pachetul acasă?

Dacă știți că aveți nevoie de poster la o anumită dată (de ex., pentru un cadou), asigurați-vă că nu plasați comanda în ultimul moment și încercați să vă rezervați un anumit timp. Din momentul creditării plății pentru comanda dvs., trimitem pachetul în termen de 4 zile lucrătoare, dar puteți comanda procesarea expresă și expediere în a doua zi lucrătoare după primirea plății. Timpul de livrare depinde și de transportatorul ales.

Cum este ambalat posterul?

Vă vom ambala comanda cu cea mai mare atenție, astfel încât să ajungă la dvs. în perfectă stare. Posterul este înfășurat în hârtie și pus într-o cutie din carton sau într-un tub din hârtie.

Ce dimensiuni ar trebui să aleg?

La această întrebare nu există un răspuns simplu. Câți oameni, atâtea gusturi. Dați frâu liber fanteziei și lăsați pereții să prindă viață.

Se poate spune însă că, de regulă, dimensiunile mai mici au un caracter decorativ mai amplu dacă sunt încorporate într-un ansamblul mai mare. Dimensiunile mai mari sunt, de departe, preferatele noastre și pot face ca peretele să arate excelent.