Pagina de start Creați un poster Întrebări frecvente

Fetiță în scutec

O amintire elegantă despre începuturi. Astfel ar putea fi descrisă ilustrația acestui poster în mărime naturală, ca o amintire a nașterii fiicei dvs. Este un poster care se potrivește în orice loc din casa dvs., ca o experiență de neuitat.
Pentru un plus de eleganță, vă vom afișa pe poster numele împreună cu datele de la naștere. În plus, puteți alege culoarea fontului, fundalul și mărimea posterului.


Concepeți-vă propriul poster de comemorare a nașterii copilului dumneavoastră, alegeți culorile, fonturile și introduceți textele. Noi îl vom tipări, îl vom împacheta și îl vom trimite la domiciliul dumneavoastră.
1.
Alegeți posterul care vă place cel mai mult.
2.
Reglați fontul, culoarea acestuia, culoarea fundalului și dacă doriți să aveți un poster cu o ramă.
3.
Poți adăuga postere în coșul tău pentru tine, dar și pentru bunici.
4.
Vă vom imprima posterele alese, le vom împacheta în așa fel încât să nu fie deteriorate de către transportator și vi le vom trimite cât mai repede posibil! ,

g
cm
g
cm


Prețul afișului 30x40 cm
99,50 lei
Prețul afișului 40x60 cm
139,90 lei
Prețul afișului 50x70 cm
157,70 lei
Prețul afișului A4 (210x297 mm)
65,70 lei
Prețul afișului A3 (297x420 mm)
99,50 lei
Prețul afișului A2 (420x594 mm)
139,90 lei
Prețul afișului A1 (594x841 mm)
169,60 lei

Cum poate arăta un poster în casa ta?

Despre tipărirea posterelor

Tipărim posterele pe hârtie de înaltă calitate 235g/m2 Satin Photo Paper, cu suprafață semi-mată. Posterele sunt produse prin intermediul metodei de imprimare cu jet de cerneală, ceea ce garantează o calitate ridicată a culorilor și a detaliilor.

Rama potrivită pentru poster

Rama nu este inclusă în pachet din cauza deteriorării frecvente a sticlei în timpul transportului comenzii. Vă recomandăm să cumpărați o astfel de ramă din magazine ca Jysk, IKEA, DEDEMAN, Hornbach, sau din alte centre comerciale pe care le aveți în apropiere.

Împachetarea

Pentru a asigura cea mai mare siguranță a posterului atunci când este pe drum spre dvs., vă vom ambala comanda cu cea mai mare grijă posibilă. În acest fel, va ajunge la dvs. în siguranță și nedeteriorată. Posterul este înfășurat în hârtie mătăsoasă și este pus într-o cutie din carton sau într-un tub din hârtie.